Paieška
Reklama

Sklindžiai su obuoliais

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 8
Įdarui:
  • Obuoliai , 4 vnt.;
Tešlai:
  • Miltai , 1,5 stikl.;
  • Pienas , 1,5 stikl.;
  • Kiaušiniai , 3 vnt.;
  • Varškė , 1,5 pak.;
  • Vanilinis cukrus , 1,5 v.š.;
  • Cukrus , 1,5 v.š.;
Pabarstymui:
  • Cukraus pudra , 1 žiups.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Persijojame miltus, sumaišome su kiaušiniais, pienu, cukrumi, vaniliniu cukrumi ir varške.
  2. Obuolius nulupame, išimame sėklas ir supjaustome gabaliukais. Sudedame į tešlą ir gerai išmaišome.
  3. Kepame įkaitintame aliejuje, kol gražiai apkeps. Pabarstome cukraus pudra. Patiekiame su uogiene ar šviežiomis trintomis uogomis.
Receptą atsiuntė Liucė
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama (ETA) tipro.lt