Paieška
Reklama

Skanus punšas

  • 5.0 5 1
2 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 6
Reikės:
  • Baltas vynas , 1 l;
  • Romas , 250 ml;
  • Cukrus , 300 gr.;
  • Citrinos sultys , 6 v.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Į pusę litro vandens suberti cukrų ir užvirinti. Supilti baltą vyną, pašildyti (bet nevirti).
  2. Pašildyti romą ir supilti į punšą. Supilti perkoštas citrinos sultis ir pagardinti pagal skonį. Patiekti karštą.
  3. Vasarą galima išvirtą punšą atvėsinti ir 2 val. palaikyti šaldytuve. Prieš patiekiant įberti ledo gabalėlių ir įpilti truputį mineralinio vandens.
Receptą atsiuntė Teresė
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt