Paieška
Reklama

Skaniosios krevetės

  • 4.3 5 3
5 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 2
Padažui:
  • Grietinėlė , 0,3 stikl.;
  • Česnakai , 1 skilt.;
  • Baltas vynas , 2 v.š.;
  • Sviestas, nesūdytas , 1 a.š.;
  • Šafranas , 1 žiups.;
Reikės:
  • Krevetės be kevalo , 8 vnt.;
Padengimui:
  • Džiūvėsėliai , 4 v.š.;
  • Kumpis rūkytas , 4 v.š.;
  • Česnakai , 1 skilt.;
  • Petražolės , 1 a.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Ištirpinkite svietą ant nedidelės ugnies.
  2. Įdėkite sutrintą česnaką ir kepkite kol pasklis jo kvapas.
  3. Supilkite riebią grietinėlę, tada įdėkite šafraną ir virkite 10 minučių (prieš tiekdami supilkite baltą vyną).
  4. Įkaitinkite orkaitę iki 220 laipsnių temperatūros.
  5. Sumaišykite visus padengimo ingredientus.
  6. Sudėkite krevetes ant kepimo skardos ir pabarstykite prieš tai paruošta mase, kad krevečių nesimatytų.
  7. Pašlakstykite alyvuogių aliejumi.
  8. Kepkite 8-10 minučių arba kol paviršius pasidarys gražios auksinės spalvos.
  9. Tiekite su padažu, paruoštu iš nurodytų ingredientų.
Receptą atsiuntė Simona
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt