Paieška
Reklama

Skaniausias bananų desertas “Flambe”

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 3
Reikės:
  • Sviestas, nesūdytas , 2 v.š.;
  • Brendis , 0,3 stikl.;
  • Grietinėlė , 150 gr.;
  • Bananai , 3 vnt.;
  • Romas, tamsusis , 0,5 stikl.;
  • Rudasis cukrus , 3 v.š.;
  • Druska , 1 žiups.;
  • Apelsinai , 1 vnt.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Nuo apelsino nutarkuokite žievelę. Išspauskite apelsino sultis.
  2. Keptuvėje išlydykite sviestą ir cukrų. Suberkite tarkuotą apelsino žievelę. Maišykite, kol cukrus karamelizuosis.
  3. Keptuvę nuimkite nuo ugnies ir įmaišykite likerį, apelsino sultis ir druską. Vėl uždėkite keptuvę ant ugnies. Tuomet sudėkite per pusę perpjautus bananus, perpjauta puse žemyn. Kepkite, kol bananai glazūruosis ir parus.
  4. Keptus bananus sudėkite į lėkštes.
  5. Įpilkite romo į keptuvę ir pakaitinkite pora sekundžių. Užpilkite padažą ant bananų ir degtuku padekite padažą.
  6. Desertą patiekite su plakta grietinėle.
  7. Eksperimentuokite - alkoholis gali būti naudojamas ne tik desertuose, bet ir nesaldžiuose patiekaluose. Alkoholis suteiks patiekalams stipresnį skonį ir puikų aromatą.
  8. Išmokime gaminti šį patiekalą Čiop Čiop kulinarijos kursuose arba vakarėlio metu! Daugiau informacijos: www.ciopciop.lt
Receptą atsiuntė www.ciopciop.lt
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt