Paieška
Reklama

Šiltas punšas „Vakaras“

  • 0 0 0
3 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 4
Reikės:
  • Konservuotos vyšnios , 150 gr.;
  • Romas , 40 ml;
  • Vaisinės arbatžolės , 2 v.š.;
  • Cukrus , 1 a.š.;
  • Cinamono lazdelės , 1 vnt.;
  • Kvapieji pipirai , 2 vnt.;
  • Imbieras , 0,5 a.š.;
  • Gvazdikėliai , 1 vnt.;
  • Kalendra , 0,5 a.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Nusausintas vyšnias užpilkite romu ir palaikykite 3-4 val.
  2. Užplikykite arbatžoles bei prieskonius 800 ml verdančio vandens, uždengus palaikykite 10 min. Nukoškite.
  3. Vyšnias su romu pakaitinkite (bet neužvirinkite), išdėliokite į stiklines ir užpilkite arbata. Jei trūksta saldumo, pasaldinkite.
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt