Paieška
Reklama

Silkė su keptų morkų garnyru

  • 5.0 5 2
2 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 15
Marinatui:
  • Druska , 1 v.š.;
  • Cukrus , 3 v.š.;
  • Vanduo , 300 ml;
  • Pipirai , 1 a.š.;
  • Sojos padažas , 100 ml;
  • Augalinis aliejus , 100 ml;
  • Actas , 1 v.š.;
Garnyrui:
  • Svogūnai , 3 galv.;
  • Morkos , 3 vnt.;
Reikės:
  • Silkės filė , 2 kg;
Gaminimo instrukcija:
  1. Verdančiame vandenyje ištirpinkite druską ir cukrų. Kai vanduo pravės iki kambario temperatūros, įmaišykite actą, aliejų ir sojos padažą.
  2. Šiuo marinatu užpilkite žuvį.
  3. Palikite pasimarinuoti bent 3 valandoms.
  4. Garnyrui pakepinkite sutarkuotas morkas ir svogūnus aliejuje apie 5 minutes. Jei mėgstate į morkų ir svogūnų garnyrą įmaišykite šaukštą kečupo.
Receptą atsiuntė Miglė
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt