Paieška
Reklama

Sausainiai „Trapučiai“

  • 0 0 0
2 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 20
Tešlai:
  • Grietinė , 500 ml;
  • Miltai , 500 gr.;
  • Sviestas , 250 gr.;
  • Cukrus , 150 gr.;
  • Kiaušinis , 1 vnt.;
  • Druska , 0,5 a.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Į miltus įberti druskos, sutarkuoti atšaldytą sviestą.
  2. Sviesto drožles greitai išmaišyti su miltais, kad nesuliptų.
  3. Tešlą palaikyti 10 min. šilumoje, kad sviestas suminkštėtų.
  4. Maišant peiliu pilti grietinę.
  5. Rankomis suformuoti tešlą, pjauti po gabalėlį, kočioti 3 mm storio lakštais, patepti plaktu kiaušinių ir užberti cukraus.
  6. Daryti norimos formos sausainius ir kepti 240 laipsnių temperatūroje, kol gražiai pagels.
Receptą atsiuntė Birutė
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt