Paieška
Reklama

Sausainiai su aguonomis ir kokoso drožlėmis

  • 0 0 0
3 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 20
Tešlai:
  • Miltai , 540 gr.;
  • Sviestas , 325 gr.;
  • Miltinis cukrus , 217 gr.;
  • Cukrus , 0,5 stikl.;
  • Kiaušiniai , 2 vnt.;
  • Druska , 1 žiups.;
Pabarstymui:
  • Aguonos , 0,5 stikl.;
  • Kokoso drožlės , 0,5 stikl.;
Pamirkymui:
  • Kiaušinis , 1 vnt.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Sviestą išsukame su miltiniu cukrumi, cukrumi, kiaušiniais, druska ir miltais.
  2. Tešlą atšaldome, iškočiojame ir išspaudžiame apvalias sausainių formeles. Pavilgome kiaušinio plakinyje.
  3. Vieną sausainių pusę apibarstome aguonomis, o kitą - kokoso drožlėmis.
  4. Sausainius dedame į miltais pabarstytą skardą ir kepame įkaitintoje orkaitėje, kol pagels.
Receptą atsiuntė Kristina
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt