Paieška
Reklama

Sausainiai „Eglutės“

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 15
Tešlai:
  • Kiaušiniai , 1 vnt.;
  • Cukrus , 190 gr.;
  • Sviestas, nesūdytas , 100 gr.;
  • Druska , 1 žiups.;
  • Vanilinis cukrus , 0,5 a.š.;
  • Muskatas , 0,5 a.š.;
  • Imbieras, maltas , 1 a.š.;
  • Cinamonas , 1 a.š.;
  • Kepimo milteliai , 1 a.š.;
  • Kvietiniai miltai , 350 gr.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Į išplaktą kiaušinį sutarkuokite sviestą arba margariną kepiniams.
  2. Suberkite cukrų, druską,vanilinį cukrų, prieskonius ir išmaišykite.
  3. Po to suberkite kepimo miltelius (lygų šaukštelį) ir miltus.
  4. Rankomis tešlą išminkykite.
  5. Stalą pabarstykite miltais ir iškočiokite tešlą.
  6. Iš tešlos išpjaustykite su formelėmis eglučių formos sausainius.
  7. Pašaukite į 180 laipsnių orkaitę 15 minučių.
  8. Sausainius nuspalvinkite maistiniais dažais ir pabarstykite smulkiais spalvotais pabarstukais. Tiesa, sausainius tepkite maistiniais dažais tik kai jie atvės.
Receptą atsiuntė Tatjana
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt