Paieška
Reklama

Sausainiai „Aguoniukai“

  • 4.0 5 2
2 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 20
Tešlai:
  • Miltai, kvietiniai , 2 stikl.;
  • Cukrus , 1 stikl.;
  • Aguonos , 1 stikl.;
  • Grietinė , 1 stikl.;
  • Kiaušiniai , 4 vnt.;
  • Migdolai , 1 sauj.;
  • Razinos , 1 sauj.;
  • Soda , 1 a.š.;
  • Druska , 1 žiups.;
  • Vanilinis cukrus , 1 žiups.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinius išplakame su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir druska bei įmaišome grietinę su soda.
  2. Tuomet suberiame maltas aguonas, miltus ir išminkome tešlą. Padaliname i tris dalis ir kiekvieną jų suvyniojame į volelį. Supjaustome maždaug 0,5 cm griežinėliais.
  3. Šiuos griežinėlius sudedame į riebalais išteptą skardą ir į kiekvieną įspaudžiame po migdolą ar raziną.
  4. Kepame apie 20 min. 180 laipsnių temperatūros orkaitėje. Galime apibarstyti cukraus pudra. Skanaus :)
Receptą atsiuntė Greta
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama

© 2010-2018 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama (ETA) tipro.lt