Paieška
Reklama

Saulėgrąžų ruginės bandelės

  • 0 0 0
3 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 10
Tešlai:
  • Ruginiai miltai , 2 stikl.;
  • Vanduo , 0,5 stikl.;
  • Mielės , 1 v.š.;
  • Druska , 1 žiups.;
  • Cukrus , 1 žiups.;
  • Svogūnai , 1 vnt.;
  • Aliejus , 1 v.š.;
Apvoliojimui:
  • Saulėgrąžos , 100 gr.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Miltus beriame ant lentutės, padarom duobutę, į ją supilame vandenį, mieles, druską, cukrų ir šaukštu maišome, kol užsimaišys tiršta tešla. Uždengiame ir palaikome 0,5 - 1 valandą šiltai.
  2. Nuluptą svogūną sutarkuojame ir sumaišome su aliejumi, įmaišome į tešlą, papildome miltų, kad tešla minkytųsi ir neliptų prie rankų.
  3. Padarome rutuliukus, juos įspaudžiame į saulėgrąžų krūvelę, dedame į skardą ir kepame 20-30 min. 200° C orkaitėje. Patiekiame šiltas su sviestu.
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt