Paieška
Reklama

Šaltiena

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 4
Reikės:
  • Kiaulės kojos , 750 gr.;
  • Kiauliena , 200 gr.;
  • Morkos , 1 vnt.;
  • Krapai , 1 pund.;
  • Svogūnai , 1 vnt.;
  • Česnakai , 1 skilt.;
  • Lauro lapai , 2 vnt.;
  • Juodieji pipirai , 4 vnt.;
  • Druska , 1 a.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Kojos nuvalomos, sukapojamos, mėsa nuplaunama, prieskoninės daržovės supjaustomos.
  2. Viskas sudedama į puodą, užpilama vandeniu, suberiami prieskoniai ir verdama ant silpnos ugnies apie 4 val. Vėliau pasūdoma.
  3. Išviręs sultinys iškošiamas, nuo kaulų nuimta mėsa smulkiai supjaustoma. Ant dubenėlio dugno išdėstomos virtos morkos, krapai, sudedama mėsa ir užpilama sultiniu.
  4. Sustingusi šaltiena, nugremžus riebalus, išverčiama į plokščią lėkštę.
Receptą atsiuntė Gerda
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt