Paieška
Reklama

Salotos „Žirafa“

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 1
Papuošimui:
  • Kumpis , 2 riek.;
  • Alyvuogės , 2 vnt.;
  • Žalumynai , 1 vnt.;
Salotoms:
  • Fermentinis sūris , 150 gr.;
  • Kiaušiniai, virti , 4 vnt.;
  • Česnakai , 1 skilt.;
  • Majonezas , 2 v.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Fermentinį sūrį smulkiai sutarkuojame.
  2. Kiaušinius smulkiai supjaustome, česnaką - sugrūdame.
  3. Sūrį, kiaušinius, česnaką sumaišome su majonezu ir lėkštėje suformuojame žirafos galvą ir kaklą.
  4. Papuošimas: akims ir šnervėms suformuoti tinka alyvuogės, o kaklo dėmėms, lūpoms ir ausytėms kumpis.
Receptą atsiuntė Giedrė
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama

© 2010-2017 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama (ETA) tipro.lt