Paieška
Reklama

Salotos

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 2
Padažui:
  • Česnakai , 3 skilt.;
  • Krapai, susmulkinti , 3 v.š.;
  • Jogurtas, natūralus , 100 gr.;
  • Druska , 1 žiups.;
  • Juodieji pipirai, malti , 1 žiups.;
Salotoms:
  • Avokadai , 1 vnt.;
  • Pomidorai , 1 vnt.;
  • Fermentinis sūris , 100 gr.;
  • Grybai , 300 gr.;
  • Citrinos sultys , 1 v.š.;
Kepimui:
  • Sviestas , 1 v.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Didelį avokadą ir pomidorą supjaustyti.
  2. Sutarkuoti sūrį.
  3. Grybus supjaustyti ir pakepinti ant sviesto.
  4. Grybus apšlakstyti citrinos sultimis.
  5. Viską sudėti į lėkštes ir užpilti padažu.
  6. Padažui:
    česnakus sugrūsti ir įmaišyti į jogurtą. Į jogurtą įmaišyti žalumynus ir prieskonius (pagal skonį).
Receptą atsiuntė Greta
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama

© 2010-2018 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama (ETA) tipro.lt