Paieška
Reklama

Saldainiai "Širdelės"

  • 0 0 0
2 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 12
Ingredientai:
  • Cukrus , 4 stikl.;
  • Vanduo , 2 stikl.;
  • Medaus , 1,2 stikl.;
  • Cinamono ekstraktas , 2 a.š.;
  • Raudoni maistiniai dažai , 5 laš.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Pirmiausia, saldainių formeles ištepkite riebalais, pavyzdžiui alyvuogių aliejumi. Tada su popieriniu rankšluostėliu juos nuvalykite.
  2. Į puodą ar keptuvę supilkite cukrų, vandenį bei medų. Viską maišykite mentele ir leiskite užvirti.
  3. Jei turite termometrą, pamatuokite temperatūrą. Kai masė pasieks 150 laipsnių - ji jau paruošta tolimesniam naudojimui. Jei specialaus termometro neturite, galite daryti taip: pasiruoškite indelį su šaltu vandeniu, vis lašinkite į jį verdamos masės. Kai masė, įlašinta į vandenį, iš karto sukietės, tuomet puodą jau galite nuimti nuo ugnies.
  4. Nuėmę nuo ugnies turėsite darbuotis labai greitai. Įlašinkite maistinių dažų, atsargiai išmaišykite.
  5. Supilkite į formeles, įdėkite pagaliukus ir užšaldykite šaldymo kameroje.
Receptą atsiuntė Simona
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt