Paieška
Reklama

Saldainiai „Apelsinas“

  • 5.0 5 1
4 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 20
Reikės:
  • Apelsino žievelė , 400 gr.;
  • Cukrus , 400 gr.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Apelsinų žieveles mirkome vandenyje, 2 paras, nuolat keisdami vandenį.
  2. Tuomet išmirkytas žieveles verdame vandenyje, kol jos suminkštėja. Nusunkiame ir sumalame.
  3. Maltas žieveles sumaišome su cukrumi ir verdame, kol sutirštėja.
  4. Išvirusią masę atšaldome ir iš jos formuojame apvalios formos bulveles. Apvoliojame cukruje. Skanaus :)
Receptą atsiuntė Šarūnė
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt