Paieška
Reklama

Sagečiai su pievagrybių padažu

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 4
Padažui:
  • Svogūnai , 150 gr.;
  • Pievagrybiai , 300 gr.;
  • Grietinėlė , 250 ml;
  • Žalumynai (įvairūs) , 1 v.š.;
  • Druska , 1 žiups.;
  • Juodieji pipirai, malti , 1 žiups.;
Reikės:
  • Spageti makaronai , 200 gr.;
Kepimui:
  • Aliejus , 2 v.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Mažais kubeliais supjaustykite svogūnus, pievagrybius, žalumynus sukapokite.
  2. Įkaitinkite keptuvėje aliejų. Pirmiausiai pakepinkite svogūnus apie 4 minutes. Po to sudėkite grybus, prieskonius ir kepinkite dar apie 10 minučių.
  3. Supilkite 10-15 proc. riebumo grietinėlę. Kai užvirs, nukelkite.
  4. Išvirkite makaronus kaip nurodyta ant pakuotės.
  5. Išvirusius ir nusausintus makaronus patiekite su padažu. Apibarstykite žalumynais.
  6. Skanaus!
Receptą atsiuntė Jūratė
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama (ETA) tipro.lt