Paieška
Reklama

Ryžių pyragas

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 1
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 6
Reikės:
  • Paprika, saldžioji , 3 vnt.;
  • Svogūnai , 1 galv.;
  • Vištienos filė , 600 gr.;
  • Ryžiai , 250 gr.;
  • Druska , 0,5 a.š.;
  • Malti juodieji pipirai , 2 žiups.;
  • Grietinė , 150 gr.;
  • Fermentinis sūris , 200 gr.;
  • Pomidorai, vyšniniai , 150 gr.;
  • Petražolės , 1 pund.;
  • Svogūnų laiškai , 1 pund.;
  • Sultinys , 400 ml;
Gaminimo instrukcija:
  1. Papriką, vištieną, svogūną, petražoles ir svogūnų laiškus smulkiai supjaustykite. Sūrį sutarkuokite.
  2. Keptuvėje pakepinkite svogūną. Suberkite papriką, vištieną, ryžius ir visą laiką maišant kaitinkite 2-3 minutes.
  3. Po to sudėkite prieskonius ir žalumynus. Užpilkite sultiniu ir troškinkite apie 15 minučių.
  4. Įmaišykite grietinę.
  5. Kepimo indą, kurio ir dugnas, ir šonai nusiima, ištepkite aliejumi arba sviestu.
  6. Kai keptuvę nukelsite nuo ugnies, sudėkite pomidorus ir išmaišykite.
  7. Viską, ką sudėjote į keptuvę, perkelkite į kepimo formą.
  8. Viršų apibarstykite sūriu. Kepkite apie 10 minučių 200 laipsnių orkaitėje.
Receptą atsiuntė Rita
Komentarai
viki (2011-11-16 00:06:56)
manau,kad turetu buti labai skanu,tikrai pameginsiu
Tavo komentaras
Vardas:
El. paštas: Nerodomas viešai
Tavo komentaras apie šį receptą:
Išsiųsti

Panašūs receptai

Daugiau receptų
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt