Paieška
Reklama

Ryžių ir daržovių garnyras

  • 5.0 5 1
4 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 6
Reikės:
  • Žirneliai , 360 gr.;
  • Kukurūzai , 340 gr.;
  • Ryžiai, natūralūs , 300 gr.;
  • Sviestas , 80 gr.;
  • Svogūnai , 3 vnt.;
  • Sultinys , 600 ml;
  • Druska , 1 žiups.;
  • Pipirai, juodieji , 1 žiups.;
Paskaninimui:
  • Sūris, fermentinis , 150 gr.;
  • Petražolės , 6 v.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Svogūnus nulupame, supjaustome ir nuolat maišydami, apkepame svieste.
  2. Į svogūnus suberiame ryžius ir truputį pakepiname. Supilame sultinį ir uždengę troškiname, kol ryžiai suminkštėja.
  3. Tuomet suberiame šaldytus žirnelius, konservuotus kukurūzus, druską, bei pipirus. Patroškiname dar 5 minutes.
  4. Paruoštą ryžių patiekalą pagardiname tarkuotu sūriu, petražolėmis ir mėgstamais prieskoniais. Patiekiame kaip garnyrą prie paukštienos patiekalų arba valgome vieną. Skanaus.
Receptą atsiuntė Elena
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama

© 2010-2018 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama (ETA) tipro.lt