Paieška
Reklama

Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 4
Ingredientai:
  • KNORR BULJONETĖ vištienos sultinys , 1 pak.;
  • Ryžiai, ilgagrūdžiai , 400 gr.;
  • Konservuoti kukurūzai , 1 skard.;
  • Citrinžolė , 2 vnt.;
  • Imbieras, tarkuotas , 1 gab.;
  • Kalendra, seklos , 4 žiups.;
  • Padažas, teryiaki , 30 ml;
  • Sezamų aliejus , 30 ml;
  • Porai , 1 vnt.;
  • Vanduo , 1 l;
Gaminimo instrukcija:
  1. 1 litrą vandens įpilkite į puodą. Supjaustykite prieskonius: imbierą ir citrinžolę. Įdėkite Knorr sultinio kubelį, imbierą, citrinžolę ir kalendros stiebus, o saliero lapus atidėkite. Išvirkite sultinį ir nukoškite jį.
  2. Į keptuvę įpilkite sezamų aliejų. o po to sudėkite griežinėliais supjaustytus porus.
  3. Po akimirkos sudėkite ryžius, nuskalautus vandeniu. Kepkite 2-4 minutes.
  4. Ryžius užpilkite sultiniu – sultinys turėtų juos uždengti per centimetrą. Virkite uždengus 15 min., ant mažos ugnies. Atidėkite į šalį penkioms minutėms.
  5. Pašildykite kukurūzus keptuvėje.
  6. Ryžius sudėkite į dubenį. Sudėkite kukurūzus, užpilkite Teriyaki padažo. Gerai išmaišykite, kad nesuliptų ryžiai.
  7. Apibarstyti susmulkintais kalendrų lapais.
Receptą atsiuntė Knorr
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt