Paieška
Reklama

Rizotai (Risotto)

  • 5.0 5 2
2 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 6
Reikės:
  • Sviestas, nesūdytas , 25 gr.;
  • Svogūnai , 1 galv.;
  • Vištienos filė , 275 gr.;
  • Moliūgai , 150 gr.;
  • Ryžiai , 100 gr.;
  • Sultinys, vištienos , 275 ml;
Gaminimo instrukcija:
  1. Puodą užkeliame ant ugnies ir įdedame gabaliuką sviesto.
  2. Kai sviestas ištirpsta, pakepiname smulkiai supjaustytą mažą svogūno galvą.
  3. Į puodą sudedame kubeliais supjaustytą vištienos filė.
  4. Nuolat maišant pakepiname kelias minutes.
  5. Į puodą sudedame kubeliais supjaustytą moliūgo minkštimą.
  6. Į puodą suberiame ryžius ir išmaišome.
  7. Nuolat maišant kepiname kelias minutes.
  8. Į puodą supilame vištienos sultinį.
  9. Vis pamaišant virti apie 20 minučių.
  10. Galima užbarstyti sūrio. Skanaus!
Receptą atsiuntė Simona
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt