Paieška
Reklama

„Risotto“ su mėsa

  • 0 0 0
3 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 4
Reikės:
  • Sultinys, vištienos , 750 ml;
  • Alyvuogių aliejus , 90 ml;
  • Ryžiai , 350 gr.;
  • Krevetės be kevalo , 300 gr.;
  • Jautiena , 250 gr.;
  • Vištienos filė , 200 gr.;
  • Žirniai , 150 gr.;
  • Druska , 2 žiups.;
  • Pipirai , 2 žiups.;
  • Sojų padažas , 2 v.š.;
  • Kiaušiniai , 2 vnt.;
  • Česnakai , 2 vnt.;
  • Poras , 1 vnt.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Didelėje keptuvėje įkaitinkite 45ml aliejaus. Pakepinkite griežinėliais pjaustytą vištieną, kol suminkštės (apie 7 min).
  2. Nukelkite nuo ugnies ir sudėkite į atskirą indą.
  3. Toje pačioje keptuvėje įkaitinkite likusį aliejų ir pakepinkite griežinėliais pjaustytus porus bei smulkintus česnakus, kol pasidarys permatomi (apie 3 min).
  4. Sudėkite pjaustytą jautieną ir pagardinkite druska bei pipirais pagal skonį. Kepkite, kol jautiena įgaus rusvą atspalvį (apie 7 min.).
  5. Sudėkite vištieną, ryžius, žirnius (šviežius arba šaldytus), supilkite sultinį. Viską gerai sumaišykite, uždenkite ir kepkite ant mažos ugnies, kol ryžiai suminkštės (maždaug 15 min.).
  6. Krevetes sudėkite 3 minutės iki kol ryžiai bus visiškai išvirę. Įmuškite kiaušinius ir maišykite, kol jie iškeps. Patiekite karštą su sojų padažu.
Receptą atsiuntė Sandra
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama (ETA) tipro.lt