Paieška
Reklama

Risoto "Al Baloro"

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 6
Ingredientai:
  • Ryžiai (Arborio) , 1,5 stikl.;
  • Alyvuogių aliejus (pirmo spaudimo, aukščiausia rūšis) , 5 v.š.;
  • Svogūnai, smulkinti , 1 v.š.;
  • Parmezano sūris, tarkuotas , 4 v.š.;
  • Vynas, sausas, raudonas , 1 stikl.;
  • Sultinys, naminis (vištienos) , 6 stikl.;
  • Sviestas, nesūdytas, šaltas , 3 v.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Gilioje keptuvėje įkaitinkite aliejų ir jame apkepkite smulkintus svogūnus iki skaidrios spalvos. Kepkite 8 - 10 minučių, pamaišant.
  2. Tada sudėkite apkepti ryžius. Tada supilkite sausą raudoną vyną (geriausia "Barolo") ir troškinkite, kol susidaręs skystis išgaruose.
  3. Supilkite vištienos sultinį ir troškinkite, kol ryžiai suminkštės, o susidariusiu sultinio liks nedaug (troškinti apie 20 min.).
  4. Baigiant troškintis ryžiams, sudėkite nesūdytą sviestą ir sutarkuotą sūrį, išmaišykite ir patiekite.

    Gero apetito!
Čiop Čiop
Tavo komentaras
Vardas:
El. paštas: Nerodomas viešai
Tavo komentaras apie šį receptą:
Išsiųsti
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt