Paieška
Reklama

Riešutiniai sausainiai

  • 5.0 5 4
4 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 20
Tešlai:
  • Miltai , 200 gr.;
  • Cukrus , 150 gr.;
  • Sviestas , 110 gr.;
  • Riešutų sviestas , 125 gr.;
  • Kiaušinis , 1 vnt.;
  • Vanilės ekstraktas , 1 a.š.;
  • Soda , 1 a.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Į dubenį sudedame minkštą sviestą ir išsukame elektriniu maišytuvu. Sudedame riešutų sviestą, išsukame, sudedame kiaušinį, cukrų ir vanilės esenciją.
  2. Kitame dubenyje sumaišome ir persijojame miltus ir sodą. Miltų mišinį atsargiai išmaišome su sviesto mišiniu. Išminkome tešlą.
  3. Padarome nedidelius apvalius kamuoliukus, dedame į riebalais išteptą skardą ir kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 12-15 min.
Receptą atsiuntė Saulė
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama

© 2010-2018 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama (ETA) tipro.lt