Paieška
Reklama

Rauginti kopūstai

  • 0 0 0
3 įvertinimai | 0
Kategorijos: Konservuota, Konservai
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 1
Ingredientai:
  • Kopūstai , 1 galv.;
  • Morkos , 1 kg;
  • Spanguolės , 100 gr.;
  • Druska , 80 gr.;
  • Cukrus , 80 gr.;
  • Kmynai , 1 sauj.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Kopūstus supjaustykite. Morkas sutarkuokite.
  2. Į dubenį dėkite sluoksnį kopūstų, morkų, truputį spanguolių, kmynų, druskos ir cukraus. Gerai išmaišykite.
  3. Sudėkite į rauginimui skirtą stiklainį, spaudžiant.
  4. Kopūstuose medine lazdele padarykite skylučių, kad pro jas išeitų oras.
  5. Pridenkite audiniu ir palikite kelioms dienoms, kad įrūgtų.
  6. Kasdien pabadykite medine lazdele iki pat dugno, kad išeitų lauk susikaupusios dujos, kad kopūstai nebūtų kartūs.
  7. Išrūgusius kopūstus suspauskite, kad virš jų būtų pora centimetrų skysčio, uždenkite ir 10 dienų palikite šaltai. Galite skanauti.
Receptą atsiuntė Eglė
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt