Paieška
Reklama

Raudonasis vištienos ir imbiero karis su žaliaisiais žirneliais

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Kategorijos: Troškiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 4
Ingredientai:
  • Vištienos filė , 300 gr.;
  • Imbiero šaknis , 1 vnt.;
  • Kokosų piena , 240 gr.;
  • Kokosų kremas (kreminis pienas) , 240 gr.;
  • Žirneliai, žalieji , 150 gr.;
  • Baklažanai , 1 vnt.;
  • Kario pasta, raudonoji , 3 a.š.;
  • Bazilikai, šviežias , 1 pund.;
  • Čili pipiras , 1 vnt.;
  • Kafiro laimas, lapeliai , 4 vnt.;
  • Padažas, tailandietiškas žuvų , 2 a.š.;
  • Palmių cukrus , 1 a.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. File supjaustykite plonomis pailgomis juostelėmis. Nupjaukite nuo imbiero žievelę ir supjaustykite plonomis juostelėmis. Plonais griežinėliais supjaustykite baklažaną.
  2. Keptuvėje pašildykite kokosų kremą (kreminį pieną), dėkite 1/3 plonomis juostelėmis supjaustytą imbierą ir kafiro laimo lapelius. Kelias minutes pavirkite, įdėkite palmių cukraus ir žuvų padažo. Išmaišykite.
  3. Tada sudėkite vištieną ir dar 1/3 imbiero juostelių, baklažaną bei kario pastą. Viską virkite 10 minučių. Sudėkite žalius žirnelius, smulkiai supjaustytą čili pipirą ir likusį imbierą. Virkite dar 3 minutes.
    Kariui verdant, galite įpilti truputį sultinio ar vandens (esant per tirštam padažui).
  4. Karį patiekite su virtais basmati, tailandietiškais ryžiais arba kiaušinių makaronais. Patiekalą pabarstykite bazilikais.

    Skanaus!
Čiop Čiop
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt