Paieška
Reklama

Pyragėlis su persikais

  • 4.0 5 4
4 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 8
Tešlai:
  • Miltai , 300 gr.;
  • Kepimo milteliai , 1 a.š.;
  • Cukrus , 100 gr.;
  • Kiaušiniai , 1 vnt.;
  • Sviestas , 100 gr.;
Papuošimui:
  • Konservuoti persikai (850 ml) , 1 skard.;
  • Plakta grietinėlė , 100 ml;
Gaminimo instrukcija:
  1. Miltus persijoti ant lentos, viduryje padaryti įdubimą.
  2. Į jį suberti cukrų ir kepimo miltelius, įmušti kiaušinį.
  3. Sviestą arba margariną supjaustyti gabalėliais ir išdėlioti miltų kauburėlio kraštuose.
  4. Pradedant nuo kraštų viską suminkyti į vientisą tešlą. Ją įvynioti į plėvelę ir 30 min. palaikyti šaldytuve.
  5. Orkaitę įkaitinti iki 200 C temperatūros.
  6. Formeles ištepti riebalais. Į jas įdėti tešlą.
  7. Kepti 20-25 minutes.
  8. Persikus padėti, kad nuvarvėtų skystis ir perpjauti per pusę.
  9. Iškepusį pyragėlį apipurkšti plakta grietinėle ir uždėti persikus.
Receptą atsiuntė Ieva
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt