Paieška
Reklama

Pyragėliai su džiovintais grybais

  • 0 0 0
2 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 12
Ingredientai:
  • Tešla (sluoksniuota) , 0,2 kg;
  • Džiovinti grybai , 0,2 kg;
  • Svogūnai , 1 vnt.;
  • Aliejus, alyvuogių , 3 laš.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Pyragėliai su džiovintais grybais yra paprastas, bet nepaprastai skanus užkandis.

    Visų pirma, džiovintus grybus reikia pasiruošti iš anksto (galima iš vakaro).
    Grybus pusvalandžiui pamerkti šaltame virintame vandenyje.
    Jiems išbrinkus dar pavirti sūdytame vandenyje apie 30 min.
    Atvėsusius grybus susmulkinti ir pakepinti su svogūnu.
  2. Kol kepa grybai, galima atšildyti tešlą. Iš vieno tešlos lapo išeina 4 pyragėliai.
    Tešlą supjausčius gabaliukais, grybus dedame viename tešlos krašte ir užlenkiame galus.

    Taip paruoštus pyragėlius dedame į kepimo popieriumi padengtą skardą ir kepame 15 minučių iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

    Kadangi juos ruošiau Kūčioms, tepiau tik alyvuogių aliejumi, tačiau šiaip kepant patariu patepti kiaušinio plakiniu, pyragėliai atrodys ir nuostabiai, o šiuo atveju jie buvo tik nuostabiai skanūs!
Receptą atsiuntė Agnytė
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt