Paieška
Reklama

Pyragas „Zebriukas“

  • 5.0 5 1
4 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 20
Tešlai:
  • Sviestas , 180 gr.;
  • Miltai , 180 gr.;
  • Cukrus , 180 gr.;
  • Kiaušiniai , 3 vnt.;
  • Pienas , 40 ml;
  • Kakava , 2 v.š.;
Glajui:
  • Citrina , 3 v.š.;
  • Cukraus pudra , 170 gr.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Sviestą sumaišom su cukrumi.
  2. Atskirame indelyje išplakame kiaušinius. Į sviestą su cukrumi supilame išplaktus kiaušinius, palaipsniui beriame miltus, pieną ir išmaišome iki vientisos masės.
  3. Tešlą padaliname į dvi dalis. Į vieną dalį suberiame kakavą ir išmaišome.
  4. Į išteptą sviestu formą supilame šviesiąją tešlos dalį, o ant viršaus supilame tamsiąją tešlos dalį – su kakava.
  5. Kepame pyragą 50-60 min. 180°C temperatūroje.
  6. Iškepusį ir atsvėsusį pyragą papuošiam citrininiu užpilu (3 šaukštus citrinos sulčių sumaišome su 170 g cukraus pudros, pakaitiname iki užvirimo ir užpilame ant pyrago). Skanaus
Receptą atsiuntė Regina
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt