Paieška
Reklama

Pyragas su obuoliais

  • 0 0 0
2 įvertinimai | 0
Kategorijos: Pyragų receptai, Kepiniai
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 15
Įdarui:
  • Sviestas , 50 gr.;
  • Cukrus , 60 gr.;
  • Kiaušiniai , 2 vnt.;
  • Razinos , 40 gr.;
  • Citrina , 0,5 vnt.;
  • Druska , 1 žiups.;
  • Obuoliai , 2 vnt.;
Tešlai:
  • Sviestas , 75 gr.;
  • Cukrus , 1 v.š.;
  • Vanilinis cukrus , 1 a.š.;
  • Miltai , 125 gr.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Iš tešlai skirtų ingredientų padaryktie tešlą, išklokite ja maždaug 26 cm skersmens kepimo formą išimamu dugnu ir 30 min. palaikykite šaltai.
  2. Šakute subadykite tešlą ant dugno, tešlos kraštą prie formos pritvirtinkite aliuminio folija ir kepkite 10 - 12 min iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Ištraukę iš orkaitės nuimkite foliją.
  3. Gaminkite įdarą. Sviestą išsukite su cukrumi. Toliau sukdami vieną po kito sudėkite kiaušinių trynius.
  4. Į įdarą įmaišykite pusės citrinos žievelę ir išspaustas sultis bei razinas.
  5. Baltymus su druska išplakite iki standžių putų ir atsargiai įmaišykite į gaminamą įdarą.
  6. Obuolius nulupkite ir supjaustykite plonomis skiltelėmis, išdėliokite jas ant apkeptos tešlos, viršuje tolygiai paskirstykite kremą.
  7. Pyragą kepkite dar 15 - 20 min. Atvėsinkite pyragą neišimdami iš formos. Prieš gardžiuojantis apibarstykite cukraus pudra.
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama (ETA) tipro.lt