Paieška
Reklama

Pyragas su kokosų ir vaisių pertepimu

  • 3.4 5 5
5 įvertinimai | 0
Kategorijos: Pyragų receptai, Kepiniai
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 10
Tešlai:
  • Kiaušiniai , 4 vnt.;
  • Cukrus , 150 gr.;
  • Miltai, kvietiniai , 100 gr.;
  • Krakmolas , 100 gr.;
  • Vanduo , 3 v.š.;
  • Kepimo milteliai , 2 a.š.;
  • Romas , 1 v.š.;
Glajui:
  • Šokoladas , 200 gr.;
Pirmajam įdarui:
  • Kokoso drožlės , 100 gr.;
  • Grietinėlė , 0,8 stikl.;
  • Cukrus , 2 v.š.;
Antrajam įdarui:
  • Džiovinti abrikosai , 100 gr.;
  • Želė , 1 pak.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Baltymus išplakame iki standžių putų.
  2. Į baltymų masę supilame 50 g cukraus. Gerai išmaišome
  3. Sudedame kiaušinių trynius su 3 - 4 šaukštais karšto vandens ir 100 g cukraus. Viską dar kartelį gerai išplakame.
  4. Kvietinius miltus sumaišome su krakmolu ir kepimo milteliais. Juos supilame į turimą masę ir išmaišome.
  5. Tešlą supilame į 26 cm skardą, išklotą kepimo popieriumi. Kepame apie 35-40 minučių 180 laipsnių C.
  6. Sumaišome visus pirmo įdaro ingredientus ir padedame į šaldytuvą sušalti. Laikome apie 2 valandas
  7. Biskvitą perpjauname į dvi dalis. Vieną pusę apšlakstome romo, praskiestu su vandeniu, mišiniu.
  8. Ant pirmosios dalies dedame kokoso masę, tada ant viršaus išdėliojame abrikosus ir apliejame paruošta želė (ištirpinkite 1 stiklinėje karšto vandens). Ant viršaus dedame likusį biskvitą.
  9. Paruoštą pyragą apliejame šokolado glajumi. Šokoladą ištirpiname garų vonelėje. Galima apibarstyti kokoso drožlėmis.
Receptą atsiuntė Diana
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt