Paieška
Reklama

Pyragas „Aguonėlė“

  • 0 0 0
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 10
Tešlai:
  • Grietinė , 1,5 stikl.;
  • Cukrus , 1,5 stikl.;
  • Miltai, kvietiniai , 2 stikl.;
  • Aguonos , 0,5 stikl.;
  • Kiaušiniai , 4 vnt.;
  • Kepimo milteliai , 2 a.š.;
  • Vanilinis cukrus , 1 a.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinius išplakame su cukrumi. Įpilame grietinės, suberiame vanilinį cukrų, kepimo miltelius ir maišome tol, kol pasidarys vientisa masė.
  2. Tuomet suberiame aguonas ir miltus bei viską gerai išmaišome (tešla turi gautis tiršta).
  3. Tešlą supilame į sviestu pateptą ir miltais pabarstytą kepimo formą.
  4. Kepame vidutinio karštumo orkaitėje (180° C) , kol iškeps ir pagels viršus (apie 30 min.).
Receptą atsiuntė Elzė
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt