Paieška
Reklama

Putojančio vyno ir sulčių punšas

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 15
Ingredientai:
  • Alitos putojantis vynas , 0,5 l;
  • Vanduo, gazuotas , 0,5 l;
  • Apelsinų sultys , 0,5 l;
  • Cukrus , 1 v.š.;
  • Ledukai , 4 sauj.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Cukrų ištirpiname sultyse ir sumaišome su gazuotu mineraliniu vandeniu.
  2. Į didelį dubenį suberiame ledukus, supilame sultis su cukrumi ir mineraliniu vandeniu bei sausą putojantį vyną.
  3. Papuošimui galima panaudoti vaisius: apelsinus, citrinas, braškes ar pan.
Receptą atsiuntė Aida
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt