Paieška
Reklama

Purūs pasukų blyneliai

  • 0 0 0
2 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 4
Ingredientai:
  • Pasukos , 0,5 l;
  • Miltai , 1 stikl.;
  • Kiaušiniai , 2 vnt.;
  • Aliejus , 0,3 stikl.;
  • Kepimo milteliai , 1 a.š.;
  • Cukrus , 2 v.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinius išplakti su cukrumi.
  2. Supilti pasukas (gali būti natūralaus skonio ar su avietėmis, slyvomis), aliejų, gerai išmaišyti.
  3. Suberti miltus ir kepimo miltelius.
    Išmaišyti, kad neliktų gumuliukų. Tešla turi būti tirštos grietinės konsistencijos.
  4. Kepti sausoje keptuvėje ant nedidelės ugnies.
Receptą atsiuntė Valerija
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt