Paieška
Reklama

Punšas "Egzotika"

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 10
Ingredientai:
  • Alitos putojantis vynas , 1 l;
  • Degtinė , 100 ml;
  • Greipfrutų sultys , 80 ml;
  • Citrinų sultys , 60 ml;
  • Vynuogės , 200 gr.;
  • Bazilikas , 10 lap.;
  • Ledukai, grūsti , 3 stikl.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Į didelį ąsotį ar dubenį sudedame sutrintus baziliko lapelius.
  2. Įdedame ledukų, supilame putojantį vyną, degtinę bei sultis.
  3. Įdedame vynuoges ir viską gerai išmaišome.
Receptą atsiuntė Julita
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt