Paieška
Reklama

Prancūziškas grybų rizotas

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 4
Reikės:
  • Ryžiai , 400 gr.;
  • Pievagrybiai , 125 gr.;
  • Druska , 1 žiups.;
  • Pipirai , 1 žiups.;
  • Baltas vynas, sausas , 130 ml;
  • Svogūnai , 40 gr.;
  • Veršienos sultinys , 1200 ml;
  • Sviestas , 25 gr.;
  • Parmezano sūris , 40 gr.;
  • Petražolės , 1 pund.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Pakepinkite svogūnus, sudėkite ryžius ir kepkite, kol taps permatomi.
  2. Įpilkite stiklinę vandens, vyno, sultinio. Kai ryžiai jį sugers, įpilkite daugiau skysčio, kol ryžiai bus išvirę "al dente" (šiek tiek kietoki).
  3. Sudėkite prieskonius:druską, pipirus, smulkintus pievagrybius ir tarkuotą parmezano sūrį. Viską išmaišykite.
  4. Išmokime gaminti šį ir kitus Prancūziškus patiekalus Čiop Čiop kulinarijos kursuose! Artimiausias Prancūzijos virtuvės kursas birželio 18 d.:http://www.ciopciop.lt/kursas/prancuzijos-virtuve-28
Receptą atsiuntė www.ciopciop.lt
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt