Paieška
Reklama

Prancūziškas aviečių tortas

  • 2.3 5 3
3 įvertinimai | 0
Kategorijos: Pyragų receptai, Kepiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 6
Ingredientai:
  • Avietės , 250 gr.;
  • Cukrus , 130 gr.;
  • Manų kruopos , 125 gr.;
  • Cukrus, ištirpintas , 100 gr.;
  • Citrina, sultys , 1 vnt.;
  • Vanduo , 250 gr.;
  • Vanilinas ;
Gaminimo instrukcija:
  1. Į puodą supilti vandenį, citrinos sultis (spaustas iš 1 citrinos), suberti vaniliną ir cukrų. Virti 5 minutes. Po truputį berti manų kruopas ir virti 15 minučių.
  2. Formą ištepti sviestu ir į ją supilti pagamintą masę. Formą apie 30 minučių kaitinti ant vandens garų. Ataušinti.
  3. Masę sudėti į tortinę ir užpilti padažu.

    Padažui: per sietelė sutrinti šviežias, gerai prinokusias avietes, sumaišyti su ištirpintu cukrumi, gerai išmaišyti ir papuošti tortą.

    Tortą galite padailinti biskvitiniais sausainiais, papuošti gražiomis avietėmis.

    Skanaus!
Receptą atsiuntė Miglė
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt