Paieška
Reklama

Prancūziška svogūnų sriuba

  • 0 0 0
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 4
Ingredientai:
  • Svogūnai , 1 kg;
  • Sviesas , 200 gr.;
  • Sūris , 150 gr.;
  • Batonas , 4 riek.;
  • Druska , 1 a.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Keptuvėje ištirpinti sviestą. Jame, nedidelėje kaitroje, kepti - troškinti svogūnus, vis maišant, kol svogūnai paruduos, apie 40 minučių. Pagardinti druska ir išmaišyti.
  2. Kepintus svogūnus sudėti į puodą, užpilti 1 litru vandens, virti apie 20 minučių.
  3. Batoną apkepinti sausoje keptuvėje.
  4. Sriubą sudėti į 4 karšiui atsparius indelius, ant kiekvieno uždėti po srkebutį, užberti tarkuoto sūrio.
  5. Sriubą kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 10 minučių.
Receptą atsiuntė Kotryna
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt