Paieška
Reklama

Plikytos tešlos užkandžiai su varškės kremu ir lašiša

  • 5.0 5 1
3 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 20
Ingredientai:
  • Kiaušiniai , 4 vnt.;
  • Miltai , 150 gr.;
  • Pienas , 125 ml;
  • Vanduo , 125 ml;
  • Margarinas kepiniams , 100 gr.;
  • Cukrus , 20 gr.;
  • Druska , 1 a.š.;
Įdarui:
  • Varškė kreminė , 200 gr.;
  • Lašiša, šaltai rūkyta , 100 gr.;
  • Česnakas , 2 skilt.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Pieną, vandenį, druską ir sviestą sudėti į puodą storu dugnu, viską išmaišyti ir užvirinti.
  2. Tuomet supilti miltus ir nuolatos maišyti, kol tešla atšoks nuo puodo sienelių. Nuolat maišant, į tešlą po 1 mušti kiaušinius. Tešla turi tapti lygi ir elastinga.
  3. Paruoštą tešlą formuoti konditeriniu švirkštu ar maišeliu. Kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 - 35 minutes. Atvėsinti.
  4. Pyragaičius perpjauti per pusę, įdaryti trinta varške, sumaišyta su smulkinta lašiša ir smulkintu česnaku.
Receptą atsiuntė Laima
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama

© 2010-2018 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama (ETA) tipro.lt