Paieška
Reklama

Pievagrybių vėrinukai

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 4
Ingredientai:
  • Pievagrybiai , 15 vnt.;
  • Aliejus ;
  • Druska, pipirai ;
  • Sojos padažas ;
Gaminimo instrukcija:
  1. Įjunkite orkaitę ir įkaitinkite iki 200°C
  2. Grybus nuplaukite, nusausinkite popieriniu rankšluostėliu ir suverti ant medinių vėrinukų (prieš naudojimą, juos būtina mirkyti vandenyje apie 30 min.).
  3. Grybus aptepti aliejumi, pabarstyti druskos, pipirų ir kepti ant grotelių 45 minutes arba tol, kol taps tamsiai auksinės spalvos.
  4. Grybus patiekti su sojos padažu.
Receptą atsiuntė Milda
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt