Paieška
Reklama

Pievagrybių sriuba

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 6
Ingredientai:
  • Sultinys, jautienos , 2 l;
  • Pievagrybiai , 700 gr.;
  • Augalinis aliejus , 50 ml;
  • Svogūnas , 1 vnt.;
  • Miltai , 50 gr.;
  • Bulvės , 6 vnt.;
  • Krapai, kapoti , 1 riek.;
  • Petražolės, kapotos , 1 sauj.;
  • Pomidoras , 1 vnt.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Bulves nulupti, nuplauti, supjaustyti ir virti sultinyje.
  2. Stambiai supjaustyti pievagrybius, svogūnus ir apkepti aliejuje. Apkeptus grybus su svogūnais dėti į sultinį. Į sriubą dėti ir stambiai pjaustytą pomidorą (nedidelį).
  3. Barstyti miltų, druskos, pipirų, prieskoninių žolių ir maišyti sriubą, kol sutirštės.

    Skanaus.
Receptą atsiuntė Miglė
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt