Paieška
Reklama

Pievagrybių ir daržovių troškinys

  • 0 0 0
3 įvertinimai | 0
Kategorijos: Troškiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 6
Ingredientai:
  • Pievagrybiai , 200 gr.;
  • Salierai, stiebai , 1 vnt.;
  • Cukinija , 200 gr.;
  • Moliūgas , 200 galv.;
  • Paprika , 1 vnt.;
  • Svogūnai, dideli , 1 vnt.;
  • Žalumynai , 1 pak.;
  • Sviestas , 50 gr.;
  • Grietinė , 50 gr.;
  • Druska , 1 a.š.;
  • Pipirai, juodi , 2 žiups.;
  • Lauro lapai , 2 žiups.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Smulkintus svogūnus apkepti ant pusės sviesto, sudėti pievagrybius ir vėl troškinti trumpai.
  2. Ant likusio sviesto apkepti kitas smulkintas daržoves.
  3. Viską sumaišyti, sudėti grietinę, druską, žalumynus (krapai, bazilikai, petražolės) ir dar troškinti apie 10 minučių.
Receptą atsiuntė Regina
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama (ETA) tipro.lt