Paieška
Reklama

Pieniški irisai

  • 4.7 5 18
20 įvertinimų | 14
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 30
Reikės:
  • Pienas , 1 l;
  • Cukrus , 2 stikl.;
  • Sviestas , 100 gr.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Į prikaistuvį supilame pieną, sudedame sviestą ir cukrų. Verdame, kol masė pradės tirštėti ir kristalizuotis.
  2. Paruoštą masę plonu sluoksniu supilame ant padėklo ir paliekame atvėsti. Tuomet supjaustome kubeliais.
  3. Jei norite, į saldainių masę galite įdėti džiovintų vaisių.
  4. Skanaus
Receptą atsiuntė Skirmantė
Komentarai
Dalija (2011-08-08 11:09:00)
nors ir skanu saldu bet irisas man nesigavo viriau viriau 2 val saldyklyje laikiau bet tai tik kremas visai nesustingo gal cia reik dar kazko det, taip norejau tikro iriso o cia tik kremas visai minkstas o ne kietas tai ne kas:(
Dina (2011-08-08 11:09:00)
Kiek esu darius irisa man vis nesigauna ;/ Išverdus jo mase ji labai sukietėja. Ar taip turi būti?
ligita (2011-08-08 11:09:00)
turkiski patiekalai visi ziauriai skanus
a (2011-08-08 11:09:00)
o as prisimenu situ ingridientu mase pildavom i tokias gaidelio formas ir dedavom degtukus, sustinge budavo, kaip ciulpinukai=] na, o irisus darydavom tai panasiai, tik pildavom grietine ir cukru ir truputi sviesto, tada jiskaramelizuodavosi, bet nebudavo
rolandas (2011-08-08 11:09:00)
marmalediniai saldainiai
Indre (2011-08-08 11:09:00)
ir nepamirskit pastoviai maisyti, labai greit prisvyla :)
Indre (2011-08-08 11:09:00)
mes darydavom su grietine tik kaimiska,ji saldesne,o jei is parduotuves tai daugiau cukraus reikia,galima ir pieno siek tiek ant virsaus uzpilti,taip pat supili grietine suberi cukru ir verdi kol pradeda kristalizuotis ruduoti,zymiai greiciau nei su pienu
nu va (2011-08-08 11:09:00)
gal pieno riebumas turi reikšmės
Justė (2011-08-08 11:09:00)
Žodžiu, viriau, viriau ir dar viriau... ir š gavosi... Po to dar viriau ir dabar supyliau žiūrėsim kas ten bus... :)
laura (2011-08-08 11:09:00)
o jai dart ideti sviesto gal butu skaniau?
Ramintukas (2011-08-08 11:09:00)
Jis lb skanus tikras nemnemas acakau
RaSiŪkAsSs (2011-08-08 11:09:00)
Reiketu paragauti nes atrodo lb skaniai :) :P
Viktorija (2011-08-08 11:09:00)
Laba. Kiek cia laiko ta mase reikia virti? Valanda?
deimute (2011-08-08 11:09:00)
cia reikia margarina dar istirpinti ir pilti i piena,ir maisyti vien tik i viena puse.
Tavo komentaras
Vardas:
El. paštas: Nerodomas viešai
Tavo komentaras apie šį receptą:
Išsiųsti

Panašūs receptai

Daugiau receptų
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama

© 2010-2018 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama (ETA) tipro.lt