Paieška
Reklama

Pieniškas želė desertas

  • 4.5 5 6
8 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 25
Reikės:
  • Pienas , 1,5 l;
  • Cukrus , 6 v.š.;
  • Želatina , 4 v.š.;
  • Citrina , 1 vnt.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Išbrinkiname želatiną (šaltame vandenyje).
  2. Į puodą supilame pieną, išbrinkintą želatiną, suberiame cukrų ir kaitiname, nuolat maišydami, kol želatina ištirps (neužviriname). Atvėsiname.
  3. Įmaišome sutarkuotą citrinos žievelę ir įspaudžiame šiek tiek citrinos sulčių (pagal skonį).
  4. Žele supilame į šaldymo indą ir paliekame šaldytuve, kad sustengtų. Laikyti šaldytuve reikia pie 3-5 valandas.
    Skanaus
Receptą atsiuntė Brigita
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama

© 2010-2018 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama (ETA) tipro.lt