Paieška
Reklama

Picos padažas

  • 5.0 5 2
2 įvertinimai | 1
Kategorijos: Padažai ir marinatai
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 4
Padažui:
  • Sviestas , 2 v.š.;
  • Česnakai , 2 skilt.;
  • Konservuoti pomidorai , 400 gr.;
  • Svogūnai , 1 galv.;
  • Bazilikai , 1 a.š.;
  • Raudonėliai (Oreganas) , 1 a.š.;
  • Pomidorų tyrė , 1 v.š.;
  • Alyvuogių aliejus , 3 v.š.;
  • Druska , 1 žiups.;
  • Juodieji pipirai, malti , 1 žiups.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Gaunasi 450 g picos padažo.
  2. Puodelį uždėkite ant vidutinio kaitrumo ugnies. Supilkite alyvuogių aliejų, sudėkite sviestą. Palaukite, kol sviestas ištirpsta.
  3. Į puodą suberkite sukapotus svogūnus, česnako skilteles ir pakepinkite (3-4 minutes).
  4. Į puodą sudėkite sutrintus konservuotus pomidorus (be odelių), raudonėlį, baziliką ir pomidorų tyrelę arba pomidorų padažą. Įberkite druskos ir pipirų pagal skonį. Išmaišykite.
  5. Kai užvirs, sumažinkite ugnį. Uždenkite puodą ir virkite 20 minučių.
  6. Prieš naudojant atvėsinkite.
  7. Padažą galite laikyti šaldytuve 1 savaitę.
  8. Skanaus!
Receptą atsiuntė Simona
Komentarai
Ruta (2011-11-10 10:52:32)
Nuostabu! Seniai ieskojau picos padazo recepto normalaus.
Tavo komentaras
Vardas:
El. paštas: Nerodomas viešai
Tavo komentaras apie šį receptą:
Išsiųsti

Panašūs receptai

Daugiau receptų
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt