Paieška
Reklama

Picos padas

  • 4.5 5 4
4 įvertinimai | 0
Kategorijos: Picų receptai
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 1
Padui:
  • Kvietiniai miltai , 175 gr.;
  • Druska , 1 a.š.;
  • Mielės, sausos , 1 a.š.;
  • Cukraus pudra , 0,5 a.š.;
  • Augalinis aliejus , 1 v.š.;
  • Vanduo , 120 ml;
Gaminimo instrukcija:
  1. Miltus persijokite į dubenėlį per rėtį.
  2. Suberkite druską, mieles, cukraus pudrą ir išmaišykite su mediniu šaukštu.
  3. Miltų mišinio centre padarykite tarpą, kad matytųsi dubenėlio dugnas, ir supilkite aliejų ir šiltą vandenį. Išmaišykite. Baikite maišyti ranka.
  4. Rankomis tešlą minkykite 3-4 minutes.
  5. Iš tešlos suformuokite rutuliuką ir įdėkite į dubenėlį. Dubenėlio viršų uždenkite maistine plėvele. Tešlą palaikykite 2 valandas, kad pakiltų.
  6. Stalą ar lentelę, ant kurios kočiosite tešlą, pabarstykite miltais ir iškočiokite tešlą. Turi gautis apie 24,5 cm skersmens picos padas.
  7. Tešlą įdėkite į kepimo formą, apibarstytą miltais.
  8. Pasigamintą tešlos padą galite laikyti šaldytuve (iki 24h).
Receptą atsiuntė Simona
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt