Paieška
Reklama

Picos mažiesiems

  • 4.2 5 5
5 įvertinimai | 0
Kategorijos: Picų receptai
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 16
Padažui:
  • Konservuoti pomidorai , 400 gr.;
  • Alyvuogių aliejus , 2 v.š.;
  • Žalumynai (įvairūs) , 1 a.š.;
  • Druska , 1 žiups.;
  • Juodieji pipirai, malti , 1 žiups.;
Įdarui:
  • Alyvuogės, juodosios , 150 gr.;
  • Ančiuviai , 200 gr.;
  • Kaparėliai , 100 gr.;
  • Mocarela sūris , 400 gr.;
Tešlai:
  • Miltai , 500 gr.;
  • Manų kruopos , 40 gr.;
  • Cukrus , 2 v.š.;
  • Druska , 1,5 a.š.;
  • Alyvuogių aliejus , 2,5 v.š.;
  • Mielės, sausos , 10 gr.;
  • Vanduo , 300 ml;
Gaminimo instrukcija:
  1. Į didelį dubenį suberkite miltus, manų kruopas, cukrų, druską, alyvuogių aliejų, mieles ir išmaišykite.
  2. Iš lėto pilant įmaišykite šiltą vandenį. Galiausiai tešlą išminkykite rankomis. Pabarstykite stalą miltais ir minkykite tešlą apie 10 minučių.
  3. Palikite tešlą dideliame dubenyje, kad pakiltų (šiltoje vietoje palaikykite 45 min.).
  4. Į puodą supilkite aliejų, sudėkite pomidorus, žolelių, druskos ir pipirų.
  5. Virkite apie 20 minučių.
  6. Tešlą dar kartą iškočiokite ir padalinkite į 16 vienodo dydžio gabaliukų. Kiekvieną tešlos gabaliuką iškočiokite iki plono ir apvalaus lapo.
  7. Kepimo skardas pabarstykite miltais. Ant jų sudėkite picos padelius. Ir vėl palikite, kad pakiltų, šį kartą 15-20 minučių.
  8. Įkaitinkite orkaitę iki 230° C.
  9. Kiekvieną picos padą ištepkite pomidorų padažu, sudėkite sūrio griežinėlius. Ant vienų picų sudėkite ančiuvius, alyvuogių gabaliukus, o ant kitų – kaparėlius, ir apibarstykite žalumynais.
  10. Palikite picas šiltoje vietoje 10 minučių.
  11. Kepkite 20 minučių.
Receptą atsiuntė Simona
Tavo komentaras
Vardas:
El. paštas: Nerodomas viešai
Tavo komentaras apie šį receptą:
Išsiųsti

Panašūs receptai

Daugiau receptų
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt