Paieška
Reklama

Pica „Margarita“

  • 5.0 5 3
3 įvertinimai | 0
Kategorijos: Picų receptai
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 2
Įdarui:
  • Pomidorų padažo , 150 ml;
  • Mocarela sūris , 200 gr.;
  • Bazilikai , 12 lap.;
  • Alyvuogių aliejus , 3 v.š.;
  • Druska , 2 žiups.;
  • Juodieji pipirai, malti , 2 žiups.;
  • Pomidorai , 3 vnt.;
Padui:
  • Sluoksniuota tešla , 150 gr.;
Reikės:
  • Miltai , 3 v.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Orkaitę įkaitinkite iki 225° C temperatūros.
  2. Stalą ar lentelę ant kurios kočiosite tešlą, pabarstykite miltais.
  3. Tešlą padėkite ant miltais pabarstyto stalo. Tešlą taip pat apibarstykite miltais.
  4. Iškočiokite tešlą.
  5. Kepimo skardą pabarstykite miltais ir uždėkite tešlos lakštą. Rankomis pratampykite tešlą, kad tilptų skardoje. Picos padą galite pasigaminti patys: http://ragauk.one.lt/receptas/picos-padas-16430
  6. Padą ištepkite pasigamintu pomidorų padažu: http://ragauk.one.lt/receptas/picos-padazas-16464
  7. Ant pado sudėkite pomidorų gabaliukus ir sūro gabaliukus. Pomidorus galite supjaustyti plonomis skiltelėmis, o sūrį – sutarkuoti arba taip pat supjaustyti gabaliukais.
  8. Ant pomidorų ir sūrio pridėkite baziliko lapelių. Viską apibarstykite druska ir pipirais.
  9. Picą apšlakstykite alyvuogių aliejumi (2 v. š.).
  10. Picą pašaukite į įkaitintą orkaitę ir kepkite 15-20 minučių.
  11. Prieš patiekiant picą, apšlakstykite alyvuogių aliejumi (1 v. š.).
  12. Skanaus!
Receptą atsiuntė Simona
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt