Paieška
Reklama

Pica aštrumo mėgėjams

  • 3.3 5 3
6 įvertinimai | 1
Kategorijos: Picų receptai
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 1
Įdarui:
  • Sūris, fermentinis , 100 gr.;
  • Saliamio dešra , 80 gr.;
  • Pomidorų padažas , 2 v.š.;
  • Čili pipiras , 1 vnt.;
  • Pomidoras , 1 vnt.;
  • Jalapenai , 1 vnt.;
  • Paprika , 0,5 vnt.;
Padui:
  • Miltai, kvietiniai , 125 gr.;
  • Mielės , 10 gr.;
  • Kiaušiniai , 1 vnt.;
  • Cukrus , 1 a.š.;
  • Alyvuogių aliejus , 3 a.š.;
  • Druska , 0,5 a.š.;
  • Pienas , 0,5 stikl.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Iš miltų, mielių, pieno, kiaušinio, cukraus ir druskos išminkykite tešlą, kad neliptų prie rankų. Jei tešla limpa, pridėkite miltų. Iškočiokite ir palaukite kol pakils. Po to vėl iškočiokite į apvalią formą ir aptepkite aliejumi.
  2. Picos padą patepkite pomidorų padažu, uždėkite saliamį, pomidorų griežinėlius, smulkintą papriką, griežinėliais pjaustytą čili pipirą, kelis jalapeno girežinėlius.
  3. Apibarstykite tarkuotu fermentiniu sūriu.
  4. Kepkite 180C orkaitėje kol sūris ištirps ir padas iškeps.
Receptą atsiuntė Reda
Komentarai
laurynas (2009-02-22 19:07:26)
buvo labai skani pica, nors is tiesu dar jos nevalgiau bet GALBUT siandien pasidarysiu o GALBUT ir ne, aciu labai
Tavo komentaras
Vardas:
El. paštas: Nerodomas viešai
Tavo komentaras apie šį receptą:
Išsiųsti

Panašūs receptai

Daugiau receptų
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt