Paieška
Reklama

Petražolių pesto

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Kategorijos: Padažai ir marinatai
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 10
Padažui:
  • Petražolės , 2 pund.;
  • Augalinis aliejus , 75 ml;
  • Citrinos sultys , 1 v.š.;
  • Cukrus , 1 a.š.;
  • Česnakai , 1 skilt.;
  • Riešutai , 1 sauj.;
  • Druska , 2 žiups.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Petražoles susmulkinkite ir sutrinkite.
  2. Suberkite riešutus be odelių (geriausiai tinka kedro riešutai) ir sutrinkite.
  3. Suberkite cukrų, druską, česnaką ir dar kartą sutrinkite.
  4. Supilkite aliejų ir citrinų sultis. Išmaišykite.
Receptą atsiuntė Leticija
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt